Sony Xperia Z3 Plus Dual - Mbrojtja e ekranit

background image

Mbrojtja e ekranit

Përpara përdorimit të pajisjes tuaj, hiqni mbulesën transparente mbrojtëse duke tërhequr cepin

e dalë.

Rekomandohet të mbroni pajisjen tuaj me një mbulesë ose mbrojtës të ekranit të markës

Sony të synuar për modelin tuaj Xperia™. Përdorimi i pajisjeve shtesë mbrojtëse të

ekranit të palëve të treta mund të pengojë pajisjen tuaj prej funksionimit duke mbuluar

sensorët, lentet, altoparlantët ose mikrofonat dhe mund të bëjë të pavlefshme garancinë.